Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Doula Dominique

~ voel je Veilig ~ heb Vertrouwen ~ blijf in Verbinding ~

Deze website wordt geupdated.

Bij onduidelijkheden kunt u een email sturen

...of een paar dagen wachten .

Doula/dula/ (de  (v.); -’s) [grieks], 1 een ervaren en kundige vrouw, die aanstaande ouders op een niet- medische manier ondersteunt tijdens de zwangerschap, de geboorte van hun kind en in de periode erna, 2 zwangerschaps- en geboortecoach.

To change the world, we first must change the way babies are being born. 

Michel Odent, Franse gynaecoloog

Neem vrijblijvend contact op

 

Hieronder diverse mogelijkheden en prijslijst

Voor wie

Je bent zwanger! Een hele leuke, maar ook spannende tijd. Een doula helpt jou en je eventuele partner met het voorbereiden op de bevalling. Omdat je haar tijdens je zwangerschap al leert kennen, kent zij jouw wensen en bouw je een vertrouwensband op met haar. Een doula biedt rust en vertrouwen. Tijdens de bevalling blijft ze continu aanwezig en is ze jullie helpende hand. Vrouwen die bevallen zijn met een doula kijken positiever terug op deze ervaring.

Meer weten?

Door wie

Mijn naam is Dominique. Al jaren ondersteun ik vrouwen bij bevallingen. Eerst als verloskundige, later als doula. Tijdens de zwangerschap kom ik een aantal keer bij jullie thuis en leren we elkaar beter kennen. Tijdens de bevalling blijf ik continu aanwezig, wat er ook gebeurt! Juist die ononderbroken steun is gebleken, heeft een positief effect op het geboorteproces, wel bekend als het ‘doula-effect’. 

Meer weten?