Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Doula

De zwangerschap is een tijd van voorbereiden. Deze periode is om helder te krijgen wat jij en je partner willen voor jullie kind. Een tijd om in verbinding te zijn en blijven met jezelf, elkaar en je kindje.

Een gezonde en relaxte zwangerschap met emotionele, mentale en fysieke steun is essentieel voor het welzijn van zowel de moeder als de baby. Mijn rol als doula is om deze ondersteuning te bieden tijdens zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Ook voor de andere aanstaande ouder kan mijn aanwezigheid tijdens de bevalling een steun in de rug zijn.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden die ik aanbied

tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body and your spirit for the rest of your life.

- Ina may Gaskin, Amerikaanse verloskundige