Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Comfort pakket ~ de meest ideale

Bij het comfortpakket begeleid ik je gedurende de zwangerschap, bij de bevalling en de kraamtijd.  

Om te beginnen maken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast plannen we drie voorbereidingsgesprekken van 1 ½ uur (in overleg kan de inhoud hiervan aangepast worden op jouw situatie). Ik begeleid je bij het schrijven van een geboorteplan en ik bespreek houdingen, ademhaling, uitleg fysiologie natuurlijke bevalling, informatie overige scenario’s.

We gaan het hebben over hoe om te gaan met baringspijn en eventueel het verwerken van een eerdere bevallingservaring. Daarnaast kan je partner informatie krijgen over zijn/haar ondersteuning voor jou tijdens zwangerschap en bevalling en hoe hij/zij begeleidt wil worden. Ook kan ik je een Polariteitsmassage of Metamorfose(voet)massage geven

Naast onze gesprekken kun je me via e-mail, telefoon of WhatsApp bereiken tijdens kantooruren. Vanaf 3 weken voor je uitgerekende datum van bevallen tot 2 weken daarna ben ik 24/7 bereikbaar. Ik geef continu support vanaf de actieve fase (regelmatig weeën om de 5 minuten), ongeacht de duur van je bevalling, tot 2 uur erna. Tot 6 weken na de bevalling blijf ik via e-mail, telefoon of WhatsApp beschikbaar voor ondersteuning.

In je kraamtijd hebben we een gesprek over je bevalling en 6 weken na de bevalling hebben we een afsluitend gesprek. 

Kortom, ik begeleid je de hele periode.

De kosten hiervoor zijn € 1199,=
 

Bij het  planpakket begeleid ik je gedurende de zwangerschap, tijdens en na je geplande keizersnede. Verder geldt hetzelfde als bij het comfortpakket. Omdat ik minder uren aanwezig ben bij de bevalling aanwezig ben, wordt de prijs aangepast.

De kosten hiervoor zijn € 999,=   

Bij het zwangerschapspakket begeleid ik je gedurende de zwangerschap om je voor te bereiden op je bevalling. Ik coach je bij het maken van je "geboorteplan" waarin je je bevalwensen beschrijft.  De eerste 6 bolletjes bij de samenvatting gelden voor dit pakket. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om uit te bereiden naar ook begeleiding tijdens de bevalling.

De kosten hiervoor zijn € 499,=

 

Samengevat

 • Een kennismakingsgesprek.
 • Drie vervolggesprekken tijdens je zwangerschap van 1 ½ uur.
 • Begeleiding bij het schrijven van je geboortewensen.
 • Bespreking houdingen, ademhaling, fysiologie bevalling, overige scenario’s.
 • Ondersteuning en informatie voor partners.
 • Contact per e-mail, telefoon of WhatsApp tijdens kantooruren.
 • On call 24/7 vanaf 3 weken voor je uitgerekende bevaldatum tot 2 weken erna.
 • Continue ondersteuning gedurende de hele bevalling, tot 2 uren erna.
 • Tot 6 weken na de bevalling e-mail/telefonische beschikbaar voor ondersteuning.
 • Een gesprek na de bevalling in je kraamtijd.
 • Een afsluitend gesprek na 6 weken.

Meer weten?

Neem contact op