Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Voor wie

Voor elke zwangere vrouw

Dus ook voor zwangere vrouwen:

die erg opzien tegen de bevalling of last hebben van angst- en paniekklachten;
die op zoek zijn naar steun bij een vertrouwd gezicht dat continu aanwezig is;
die bij een eerdere bevalling een traumatische ervaring hebben meegemaakt en het deze keer anders willen doen;
die onzeker zijn of hun partner bij de bevalling aanwezig kan zijn;
die een bad-bevalling willen of zorgvragen hebben buiten de gebruikelijke richtlijnen;
met een medische indicatie (bijvoorbeeld een geplande inleiding of keizersnede);
die graag vaginaal bevallen na een eerdere keizersnede;
die zo bewust mogelijk en het liefst zonder pijnbestrijding bevallen;


waarvan de partner ondersteuning en advies wil over zijn rol bij de bevalling en wat hij kan doen.

Ons eerste kindje. Na de gesprekken met Dominique werden wij verreikt met inzichten en stof tot denken (of eerder voelen). Haar ondersteuning op emotioneel en spiritueel vlak was precies wat wij nodig hadden naast de reguliere begeleiding bij de verloskundige.

In de onvoorspelbaarheid van een geboorte, was Dominique een stabiliteit en beschermer van mijn bubbel en onze wensen. Dominique is een gevoelsmens met vakkundige kennis en voor ons zeer waardevol. Ik wens iedereen een Dominique toe!

Isamae ~ 2022


 •  
  "Dominique heeft ons heel goed begeleid tijdens de zwangerschap. We voelden ons thuis bij haar. En met de bevalling ook nog een hele lieve vrouw! Ze krijgt een dikke 10."

  - Harriet, moeder van Haico (1992) and Jort (1995)

 • "Dankjewel Dominique dat je me hebt geholpen om gewoon te bevallen na een keizersnede. Dit heelt al het verdriet van mijn eerste bevalling. Ik weet nu hoe sterk ik ben."

  - Cecilia (1997)

 • "Dominique heeft me echt geholpen om dingen in mijn hoofd uit te zoeken over mijn zwangerschap en bevalling. Met vervelende herinneringen aan de bevalling van mijn eerste kind, bleef ik me zorgen maken over de aanstaande bevalling van mijn tweede kind. Dominique creëerde overzicht, gaf vertrouwen en hielp me mijn eigen keuzes te maken in mijn geboorteplan. Ze heeft veel steun gegeven tijdens de bevalling, zowel voor mij als voor mijn partner."

  -Moeder van Hanna (2019)

 •  
   
  "De aanstaande ouders hebben veel aan je gehad. Je gaf ze vertrouwen en kalmte. Mooi om te zien!"

  -M.C., klinisch verloskundige (2019)

   

 • "Mijn wens om tijdens het geboorteproces van mijn kindje enkel en alleen bezig te kunnen zijn met mijn lichaam en met mijn kindje, was mogelijk omdat ik volledig kon vertrouwen op Dominique. Zij gaf mij wat ik op dat moment nodig had op zowel emotioneel als praktisch vlak. Ik kijk terug op een heel mooie, soepele geboorte van mijn prachtige meisje."

  -C.R. moeder van J. (2020)

Giving birth should be your greatest achievement, not your greatest fear.

- Jane Weideman